KRYSSNING TILL TYSKLAND

med sevärda städerna

Wismar - Schwerin - Lübeck 3 dagar

Möt våren i Tyskland!

AVRESA: 8 APRIL
Är ni en grupp kan ni givetvis boka på önskad avresedag.

PRIS: 1.795:– inkl. bussresa, båtresa, del i 2-bäddshytt (golvsängar) och två frukost. Tillägg för 2 middagar (t o r), buffér inkl. dryck endast 260:- för båda. Pass erfordras. Valuta: Euro


AVRESETIDER:
Skara Station kl. 12.00, Skövde Arenan kl. 12.30,
Falköping Central kl. 13.00, Mullsjö VIP kl. 13.30.

Res bekvämt med M/S Peter Pan och upplev tre gamla fina städer Wismar, Schwerin och Lübeck.

1:a dagen. Vi reser söderut via Jönköping, Helsingborg till Trelleborg. Under vägen stannar vi till för fika- och lunchrast. Vi går ombord på vår färja kl. 20.00 till Travemünde. Kl. 20.30 är det middag ombord för de som beställt.

2:a dagen. Frukost före ankomst, kl. 08.45 sedan reser vi vidare till de gamla fina städerna Wismar och Schwerin i det tidigare Östtyskland. I Wismar gör vi en liten rundtur och sedan stannar vi till vid rådhusplatsen där vi är omgivna av fina byggnader. Vidare till Schwerin med sina klassiska byggnader, korsvirkeshus och den mäktiga katedralen. Vi tittar även på Schweriner slottet som ligger på en ö mitt ute i vattnet. Nästa pärla är hansastaden Lübeck vid floden Trave, som omringar den gamla stadskärnan som vi besöker. Vi gör även ett stopp på stora varuhuset Citti Markt för möjlighet till shopping innan vi återvänder till Travemünde för att stiga ombord på vår färja. Kl. 20.30 är det middag ombord för de som beställt.

3:e dagen. Frukost före ankomst till Trelleborg, kl. 07.00. Vi stiger på vår buss för vidare färd till hemorterna efter tre dagars intressanta upplevelser!

Hemkomst: ca Mullsjö kl. 12.30, Falköping kl. 14.00, Skövde kl. 14.30, Skara kl. 15.00.