JULMARKNAD PÅ TJOLÖHOLM
1 dag


Tjolöholms slott

AVRESA: 20 NOVEMBER

PRIS:  570:- inkl. bussresa, lunch och entré till Tjolöholms julmarknad.


AVRESETIDER:
Skara Station kl. 09.00, Skövde Arenan, kl. 09.30, Falköping Central kl. 10.00, Vara Volvo kl. 10.30..Sedan 1987 har det varit julmarknad på godset och Tjolöholms Slotts julmarknad är en av de största i Västsverige, med ett hundratal utställare av hantverk och lokalproducerade matdelikatesser.
Hela godset glimrar av ljus och traditionsenligt julmys. I det julpyntade slottet tar tomtefar emot barnens önskelistor.

På julmarknaden samlas hantverkare och matproducenter som säljer unika produkter. Här hittar du tomtar och troll, keramik, trä- och textilslöjd, smide och julkransar samt senap, ostar, grönkål, korv, praliner och mycket mer. Slottsbutiken är fylld med varor, du hittar julklappar med inspiration från slottets historia.

Varje dag är det provsmakning i Slottsbutiken av Tjolöholms utvalda teer, marmelader och slottsmust. Tjolöholms slotts julte som är en uppskattad gåva. När benen börjar bli trötta kan man ta en paus och njuta av kaffe med något gott tilltugg. Under julmarknaden finns det flera serveringar öppna. Efter ett par timmar på julmarknaden är det dags att vända hemåt och vi har fått härlig försmak på julen! Hemkomst ca: kl. 20.00-21.30.