JULMARKNAD PÅ TJOLÖHOLM
1 dag


Tjolöholms slott

AVRESA: 19 NOVEMBER

PRIS: 595:- inkl. bussresa, lunch och entré till Tjolöholms julmarknad.


AVRESETIDER: 
Skara Garaget kl. 09.15, Skara Station kl. 09.20, Falköpings Station kl. 09.55, Falköping Stadsteatern kl. 10.00.Sedan 1987 har det varit julmarknad på godset och Tjolöholms Slotts julmarknad är en av de största i Västsverige, med ett hundratal utställare av hantverk och lokalproducerade matdelikatesser.
Hela godset glimrar av ljus och traditionsenligt julmys. Vi intar lunch innan vi ankommer till slottet.

På julmarknaden samlas hantverkare och matproducenter som säljer unika produkter. Här hittar du tomtar och troll, keramik, trä- och textilslöjd, smide och julkransar samt senap, ostar, grönkål, korv, praliner och mycket mer. Slottsbutiken är fylld med varor, du hittar julklappar med inspiration från slottets historia.

I slottsbutiken finns Tjolöholms utvalda teer, marmelader och slottsmust. Slottets julte som är en uppskattad gåva. När benen börjar bli trötta kan man ta en paus och njuta av kaffe med något gott tilltugg. Under julmarknaden finns det flera serveringar öppna. Efter ett par timmar på julmarknaden är det dags att vända hemåt och vi har fått härlig försmak på julen! Hemkomst ca: kl. 20.00-21.00.