En av våra bästisresor för 34:e året! Bra flygtider!!

SPANIEN - COSTA BRAVA - LLORET DE MAR - FLYG

10 dagar


Hotell Surf Mar

AVRESA: 22 SEPTEMBER OBS!! ÄNDRAT DATUM EFTER PROGRAMMETS TRYCK!

PRIS: 9.795:– inkl. transport från Skara, Skövde, Falköping, Vara,
t o r till flygplatsen. Flygbiljetter t o r. Buss t o r till hotell med helpension i Lloret (9 middagar, 8 luncher, 9 frukostar). I priset ingår ej drycker, entréer och utflykter. Pass erfordras. Anmälningsavgift 1.500:- Slutlikvid 30 dagar innan avresan.

OBS! Anmälan i god tid p g a flygbiljetter. Vid sen anmälan kan priset på flygbiljetterna stiga.

Att tänka på vid anmälan: För giltig flygbiljett så måste ditt för- och efternamn stavas exakt enligt ditt pass. Fel uppgifter kostar 300:-

Bagagevikt: 20 kg bagage för incheckning och 10 kg handbagage. Handbagagets maximala storlek är 55 x 40 x 20
Kom ihåg: att ej ha flytande vätskor t ex dricka, sprayer, shampoo mm i handbagaget. Lägg detta i stora bagaget som ni checkar in.
Flygbolag:
Norwegian.

Att tänka på: På planet finns lättare mat, snacks och varma och kalla drycker att köpa. Vill man köpa något ombord accepteras VISA och Mastercard, ej kontanter. Man får också ta med sig medhavd mat ombord, dock ej dryck.Förläng sommaren med vår prisvärda resa till trevliga Spanien och Costa Bravakusten med åtta heldagar i Lloret de Mar, norr om Barcelona. Vi reser snabbt och bekvämt med flyg och tillbringar dagarna i den gemytliga lilla ort.


Stranden utanför vårt hotell

Reseledare finns med på hela resan och till hands för er. För de som vill gör vi trevliga utflukter och promenader tillsammans. Vi ser fram emot härliga dagar i Lloret och på vårt hotell som är beläget precis vid stranden.

Avresetider: Skara Station kl. 07.30,  Skövde Arenan kl. 08.00,
Falköping Central kl. 08.30, Vara Volvo kl. 09.00
 

Costa Brava-kusten
1:a dagen.  Vår buss kommer och hämtar upp er på respektive påstigningsorter
och kör er till Landvetter flygplats. Vi checkar in och vårt plan lyfter sedan kl. 12.55 och beräknas landa i Barcelona kl. 15.55. Här hämtas vi buss buss för vidare transport till vårt hotell.

2:a-9:e dagarna.
I Lloret, pärlan på Costa Bravakusten ska vi tillbringa 8 heldagar. En liten, men fantastisk turiststad. I centrum finns en finns en fin strandpromenad kantad med palmer. Hotellet har ett perfekt läge endast 50 meter från stranden och även en fin innergård med pool. Nu kan vi koppla av med bad och strövtåg i staden i ett skönt klimat. Reseledarna ordnar följande utflykter (ingår ej i resans pris): Till fantastiska storstaden Barcelona med massa sevärdheter. En tur går till genuint spanska lilla orten Tossa de Mar och en annan tur går till dem magnifika medeltidsstaden Besalú och Banyoles, den vackra staden som ligger intill en kristallklar sjö. Vad härligt man kan ha det på Costa Bravakusten!

10:e dagen. Tyvärr är det dags att lämna vårt hotell och Spanien för denna gång. Vi åker bussen till flygplatsen och vårt flyg avgår kl. 14.00. Kl. 17.10 landar vi i på Landvetter och buss kommer för att hämta oss för vidare transport hemåt efter en härlig Spanien-resa!

Hemkomst ca: Vara kl. 19.30, Falköping kl. 20.00, Skövde kl. 20.30, Skara kl. 21.00.


Utsikten över hanmen i Barcelona

Saluhallen i Barcelona

Medeltidsstaden Besalú


Hotell Surf Mar

Soluppgång vid stranden

Utflykt till Banyoles

Vattenspelet i Barcelona