För 27:e året!

Spanien - Costa Tropical - Almuñecár

12 dagar


Hotell Helios

AVRESA: 16 OKTOBER 2023
PRIS: 15.995:-
inkl. flyg Landvetter-Malaga t o r inkl. transport från Skara, Skövde, Falköping och Vara. Buss Malaga-Almuñécar t o r och hotell med helpension i Almuñécar (11 frukostar, 10 luncher, 11 middagar). I priset ingår ej drycker, entréer och utflykter. Bagagevikt: 20 kg bagage för incheckning och en liten väska under sätet maximal storlek är 30 x 38 x 20, max 10 kg.
Kom ihåg:
att ej ha flytande vätskor t ex dricka, sprayer, schampo mm i handbagaget. Lägg detta i stora bagaget som ni checkar in.

OBS! Anmälan i god tid, begränsat antal flygbiljetter, senast 3 månader före avresan i mån av plats.
Vid sen anmälans kan priset på flygbiljetterna stiga. Flygbolag:
Norwegian. Att tänka på vid anmälan:
För giltig flygbiljett så måste ditt för- och efternamn stavas exakt enligt ditt pass, annars tas avgift ut vid incheckningen. Anmälningsavgift 1.500:- Slutlikvid 1 månad före avresan. 

Avresetider: Skara Station kl. 06.15, Skövde Arenan kl. 06.45, Falköping Central kl. 07.15, Vara Volvo kl. 07.45. Övriga påstigningar efter vägen på förfrågan.

Res från höstmörkret till Costa Tropicl på spanska solkusten, ett andra hem för tusentals skandinaver. Vi kommer att bo på hotell Helios, beläget vid stranden.
En härlig blandning av skön avkoppling och nya upplevelser! I en vacker natur med ett behagligt klimat kan vi koppla av och njuta av den spanska atmosfären. Vi finns självklart med på hela resan och tillsammans gör vi små promenader och utflykter, vilket skapar en trevlig gemenskap!      
                  

1:a dagen. Vår buss kommer och hämtar upp på respektive påstigningsorter och kör till Landvetter för flyg till Málaga. Efter vi har fått våra bagage, åker vi vidare med buss mot Almuñécar och checkar in på vårat hotell.
Hotell: Hotel Helios***, dusch/wc, beläget vid stranden, fin takterass, nära till centrum.  www.heliosalmunecar.com

Utsikten över strandpromenaden från hotell Helios
2:a - 11:e dagen.  De första dagarna kopplar vi av och bekantar oss med trevliga Almuñécar, som är en genuin, äkta spansk liten stad – en riktig pärla. Varje fredag är det marknad. Tillsammans gör vi kortare promenader för en härlig gemenskap. Hotellet ordnar många trevliga aktiviteter för den som vill vara med. Eller om man bara vill ha det skönt och slappa på stranden, vid poolen eller njuta av utsikten på den fina takterrassen.
Reseledaren kommer att se till att dagarna på ”Solkusten” blir intressanta. På våra utflykter får vi se den magnifika naturen och olika kulturupplevelser. Följande utflykter kommer att anordnas om intresse finns (pris av reseledaren): I grannstaden Nerja beser vi Balcón de Europa, beläget på en klippudde, här har vi en storslagen utsikt över Medelhavet och bergen omkring. Efteråt åker vi upp till en underbar andalusisk by med vita hus, mandelträd och smala gränder. En annan dag gör vi en vacker utflykt upp till Sierra Nevada. Andra utflykter efter intresse till humana priser.
12:e dagen. En buss hämtar oss vid vårt hotell för att åka till Málaga. Flyg från Málaga till Landvetter, där vår buss väntar oss och vi åker vidare mot våra hemorter efter en härlig vistelse med nya bekantskaper på den spanska solkusten!

Hemkomst ca: kl. 13.30-15.00.
Reservation för ev. ändringar i resan.

Almuñecár

Fina takterassen på hotell Helios

Strandpromenaden utanför hotellet

Vy från utflykt

Strandpromenaden utanför hotellet i solnedgång