För 26:e året!

Bra flygtider!!

Spanien - Costa del Sol - Almuñecár

 13 dagar


Hotell Helios

AVRESA: 21 OKTOBER
PRIS:
12.995:- inkl. flygresa Malaga t o r  inkl. transport från Skara, Skövde, Falköping och Vara till och från flygplatsen. Malaga-Almuñécar buss t o r och hotell med helpension i Almuñécar. I priset ingår ej drycker, entréer och utflykter.
Anmälningsavgift 1.500:- Slutlikvid 30 dagar före avresan. 
Att tänka på vid anmälan: För giltig flygbiljett så måste ditt för- och efternamn stavas exakt enligt ditt pass. Fel uppgifter kostar 300:-
Bagagevikt: 23 kg bagage för incheckning och 8 kg handbagage. Handbagagets maximala storlek är 55 x 40 x 23
Kom ihåg: att ej ha flytande vätskor t ex dricka, sprayer, shampoo mm i handbagaget. Lägg detta i stora bagaget som ni checkar in.
Flygbolag:
SAS
OBS! Anmälan i god tid p g a flygbiljetter. Vid sen anmälan kan priset på flygbiljetterna stiga.

Att tänka på: På planet finns lättare mat, snacks och varma och kalla drycker att köpa. Vill man köpa något ombord accepteras VISA och Mastercard, ej kontanter. Man får också ta med sig medhavd mat ombord, dock ej dryck.
Komplett vaccinationsintyg mot Covid-19 krävs.
Avresetider: Skara Station kl. 10.45, Skövde Arenan kl. 11.15, Falköping Central kl. 11.45, Vara Volvo kl. 12.30, Vårgårda kl. 12.45, Alingsås kl. 13.00. Övriga påstigningar efter vägen på förfrågan.

Res från höstmörkret till Costa del Sol på spanska solkusten, ett andra hem för tusentals skandinaver. Vi kommer att bo på hotell Helios, beläget vid stranden.
En härlig blandning av skön avkoppling och nya upplevelser! I en vacker natur med ett behagligt klimat och kan vi koppla av och njuta av den spanska atmosfären. Vi finns självklart med på hela resan och tillsammans gör vi små promenader och utflykter, vilket skapar en trevlig gemenskap!      
                  

Första dagen. Vår buss kommer och hämtar upp på respektive påstigningsorter och kör till Landvetter för flyg med avgång kl. 16.00 till Málaga, ankomst kl. 19.55. Efter vi har fått våra bagage, åker vi vidare med buss mot Almuñécar och checkar in på vårat hotell.
Hotell: Hotel Helios***, dusch/wc, beläget vid stranden, fin takterass, nära till centrum.  www.heliosalmunecar.com

Utsikten över strandpromenaden från hotell Helios
Dagarna i Almuñécar. De första dagarna kopplar vi av och bekantar oss med trevliga Almuñécar, som är genuin, äkta spansk liten stad – en riktig pärla. Varje fredag är det marknad. Tillsammans gör vi kortare promenader för en härlig gemenskap. Hotellet ordnar många trevliga aktiviteter för den som vill vara med. Eller om man bara vill ha det skönt och slappa på stranden, vid poolen eller njuta av utsikten på den fina takterrassen.
Reseledaren kommer att se till att dagarna på ”Solkusten” blir intressanta. På våra utflykter får se den magnifika naturen och olika kulturupplevelser. Följande utflykter kommer att anordnas om intresse finns (pris av reseledaren): I grannstaden Nerja beser vi Balcon de Europa, beläget på en klippudde, här har vi en storslagen utsikt över Medelhavet och bergen omkring. Efteråt åker vi upp till den underbara andalusiska byn Frigiliana med vita hus, mandelträd och smala gränder.En annan dag gör vi en vacker utflykt upp till Sierra Nevada.
På den mest intressanta turen passerar vi de kända badorterna Malaga, Torremolinos, Fungerola och  Marbella till kronkolonin Gibraltar, en bit av England, på den iberiska halvöns sydligaste udde. Vid klart väder ser vi över till Afrika från Gibraltarklippan. Andra utflykter efter intresse till humana priser.
Sista dagen. En buss hämtar oss vid vårt hotell för att åka till Málaga. Flyg från Málaga kl. 11.20 till Göteborg kl. 15.15, där vår buss väntar oss och vi åker vidare mot våra hemorter efter en härlig vistelse med nya bekantskaper på den spanska solkusten!

Hemkomst ca: Alingsås kl. 16.45, Vårgårda kl. 17.00, Vara kl. 17.15, Falköping kl. 18.00, Skövde kl. 18.30, Skara kl. 19.00.
Reservation för ev. ändringar i resan.

Almuñecár

Fina takterassen på hotell Helios

Gibraltar

Vy från utflykt

Strandpromenaden utanför hotellet